loading...
April 2013 | Farred Property
RSS

Sekyen 7 Flat PKNS SHAH ALAM

Price: RM 145 000
Leasehold
Tenure: 99
Other info: Bumi Lot
Size: 750 sq.ft.
Bedrooms: 3
Bathroom: 2

FLAT FOR SALE!!

LOKASI:
SEKSYEN 7 SHAH ALAM

KEADAAN RUMAH:
TINGKAT 5
BLOK 7
BUMILOT
3BILIK 2 BILIK AIR
BASIC UNIT

PENYEWA SEDIA ADA
RM600-RM800

BERDEKATAN:
UITM SHAH ALAM
I-CITY SHAH ALAM
UNISEL
PETROL PAM
KFC
MASJID/SURAU
KEDAI RUNCIT
LOKASI STRATEGIK

AKSES:
LALUAN KE KLANG
LALUAN KE SUBANG JAYA
LALUAN KE KUALA LUMPUR
HIGHWAY FEDERAL
HIGHWAY KESAS
HIGHWAY NKVE

CALL 013-3652380


Nota : Dan bagi kekawan yang lom add aku sebagai kawan FB korang.. korang kasi add aaa cari jer 'farid ever rich' mudah jer.. jom kita kenal-kenal kat FB lak.. jom jom Google PageRank
Checking tool

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cara tahu kawasan "hot".

Assalamualaikum,
Saya nak berkongsi cara mengetahui kawasan "hot". Maknanya kawasan yang banyak permintaan. Senang cerita kawasan yang banyak buyer cari untuk beli rumah.

Caranya:-

1. Cari dalam mudah.my kawasan yang anda hendak beli. Ambil 5 buah rumah. Lepas tu try call. Jika dari jawapan call tu cakap dah jual. Maknanya kawasan tu "hot" La.

2. Jika banyak papan tanda di kawasan tu. Maknanya kawasan tu "hot" La.

Sekian

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS