loading...
WOW! ...RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA | Farred Property
RSS

WOW! ...RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA

RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA
Gambar Rumah Datuk Siti Nurhaliza di Cameron Highland

Gambar Rumah Mewah Datuk Siti Nurhaliza Di Malaysia

Satu malaysia tahu bahawa, Datuk Siti Nurhaliza bersama suaminya , Dato' K mempunyai beberapa hartanah dan rumah diseluruh Malaysia dan luar negara. Datuk Siti Nurhaliza yang baru-baru ini membuat persembahan di Anugerah Meletop se memangnya kaya. Kekayaan pasangan suami isteri ini tidak boleh disangkal dengan kekayaan mencecah jutaan ringgit . Pelaburan hartanah pada masa kini memang menguntungkan. Jadi memiliki sebanyak mungkin rumah bukanlah sesuatu yang merugikan. Dan yang penting, ianya datang dari hasil titik peluh mereka bekerja keras selama ini. Di tambah dengan perniagaan kecantikan Datuk Siti Nurhaliza "Simply Siti".

Ini adalah antara rumah-rumah yang dimiliki Datuk Siti Nurhaliza yang dimilikinya di Malaysia


RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA

Rumah asal Datuk Siti Nurhaliza di Pahang yang diubahsuai menjadi sebuah banglo mewah dan dihuni oleh ibunya ketika ini. 

RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA

Ini pula Rumah utama Datuk K dan Datuk Siti Nurhaliza yang terletak di kawasan penempatan elit di Bukit Antarabangsa. Rumah ini adalah antara kediaman termewah dikawasan tersebut dan boleh diumpamakan sebuah mahligai dan bukannya rumah biasa.

dan terakhir adalah rumah banglo Datuk Siti Nurhaliza di Cheras.

RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA 

Siapa sangka, seorang gadis kampung yang dulunya hanya menjual kuih bagi membantu keluarga, kini merupakan seorang wanita elit yang berjaya dan memiliki kekayaan yang diidamkan oleh semua orang. 

Ditambah dengan perkahwinannya bersama seorang usahawan berjaya di Malaysia. Mungkin ramai gadis mengidamkan menjadi seperti Datuk Siti Nurhaliza. Apapun , hanya usaha yang kuat dan  berterusan sahaja mampu menjadikan anda seperti beliau. 

Apapun Datuk Siti Nurhaliza memang seorang artis yang aku sangat salute sebab disebalik kekayaan dan kejayaan yang dimiliki, beliau masih seorang yang merendah diri dan tidak bermegah dengan kekayaanya.

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: WOW! ...RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel WOW! ...RUMAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: