loading...
March 2014 | Farred Property
RSS

Org kaya Malaysia, 10 terkaya

Kaya kaya kaya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

16 kerjaya dengan pendapatan tinggi tanpa perlu ijazah Universiti di Malaysia

YAHOOO...ESOk KEPUTUSAN SPM KELUAR...
===================================

Assalammualaikum,

Hari ni nak share, something yang saya pernah baca dari blog
seorang sahabat. Ia sangat bagus, memandangkan 

ESOK KEPUTUSAN  SPM nak keluar dah. 
Walaupun ape pun keputusan yang anda dapat,
harapan untuk berjaya sentiasa ada untuk siapa yang berusaha.
"Allah tidak mungkir JANJI, dia beri Apa yang kita PERLU, bukan
Apa yang Kita Hendak"

So ni artikel dari Blog rakan saya untuk anda

16 kerjaya dengan pendapatan tinggi tanpa perlu ijazah Universiti di Malaysia

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tips beli Hartanah yg ramai mungkin terlupa

Jika you all nak beli Hartanah, pastikan di rumah tu ada line telepon.
Bukan apa, ni terjadi pada sepupu saya. Call banyak kali, asyik masuk voice mail je.

Rupanya, ada problem line di rumah baru dia.

Kalau nak call, kat jalan raya baru boleh...

Sekian

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

#MH370

#MH370
YA ALLAH, RUNGKAIKAN LAH MASALAH KAMI INI. AMIN

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS