loading...
November 2013 | Farred Property
RSS

Ebook PERCUMA "10 DON'T invest Rumah Lelong"

Ebook PERCUMA "10 DON'T kesilapan dalam Rumah Lelong"


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bisnes tanpa MODAL?

Assalamualaikum,

Bisnes yang saya maksudkan tu adalah AFFILIATE.

Dalam post saya sebelum ni ada menyatakan apa itu AFFILIATE.

Ini saya nak terangkan pasal AFFILIATE INI ada macam-macam jenis. Kira AFFILIATE Bhg 2 la ni.

AFFILIATE terbahagi pada 3

1. Pay-Per-Sale – PPS (Dibayar berdasarkan jualan)
2. Pay-Per-Lead – PPL (dibayar berdasarkan download)
3. Pay-Per-Click (Dibayar berdasarkan klik)
Hari ini saya akan terangkan program affiliate yang berkonsepkan PPS

• Affiliate Pay Per Sales
Pendaftaran affiliate ini biasanya adalah percuma dan sesiapa pun boleh
menyertainya. Dengan sistem affiliate ini, anda akan mendaftar sebagai agen affiliate dan akan mempromosi produk penjual tadi di internet.
Selepas anda mendaftar sebagai agen affiliate, anda akan diberikan link affiliate anda (link id anda). Anda akan menggunakan link ini apabila mempromosinya.
Sekiranya ada jualan melalui link anda, komisyen akan direkodkan
secara automatik ke dalam ruangan affiliate anda. Jumlah komisyen
akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda apabila tiba masanya, biasanya pada tengah bulan atau  akhir bulan .
Biasanya komisyen yang dibayar adalah dalam lingkungan 40% – 70%
dari setiap jualan yang berjaya anda lakukan. Contohnya, anda promosi ebook  tentang penjagaan kereta  melalui link/id anda, dan ada satu jualan. Jika ebook tersebut berharga RM30, anda akan dibayar komisyen 50% iaitu RM15. Itu baru satu jualan, jika banyak jualan, lagi banyak untung yang bakal anda terima.
Jualan ini semuanya dikesan secara automatik oleh sistem affiliate yang
dipasang oleh pemilik/penganjur/penjual produk affiliate tersebut. Maknanya, apabila anda mempromosikan link affiliate anda, cookies akan ditanam dalam komputer pembaca selama – lamanya (kecuali pembaca itu clearkan cookies).
Walaupun pembaca tersebut tidak membeli selepas membuka link affiliate anda itu, cookies akan terus tertanam. Dan apabila di lain masa pembaca itu membuka semula laman web tadi tanpa menaip link affiliate anda, dan apabila jualan dibuat, komisyen tetap akan masuk ke akaun anda.
mudahkan???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Apa itu AFFILIATE? Binatang apa tu?

Apa itu AFFILIATE?

Sebenarnya, affiliate ini adalah salah satu cara bisnes di internet yang paling memudahkan (jika kena pada caranya). Anda boleh menyertainya tanpa mengeluarkan sesen pun.Pendaftaran affiliate ini adalah percuma dan sesiapapun boleh menyertainya. Selepas anda mendaftar sebagai agen affiliate, anda akan diberikan link affiliate anda (link id anda). Anda perlu menggunakan link tersebut untuk melakukan promosi. Hasil daripada promosi anda, anda akan diberi komisyen jika ada yang membeli daripada link affiliate anda. MUDAH KAN???

Biasanya komisyen  (dari bisnes melalui Affiliate) yang dibayar adalah dalam lingkungan 40% – 70%
dari setiap jualan yang berjaya anda lakukan. Contohnya, anda promosi ebook  tentang penjagaan kereta  melalui link/id anda, dan ada satu jualan. Jika ebook tersebut berharga RM30, anda akan dibayar komisyen 50% iaitu RM15. Itu baru satu jualan, jika banyak jualan, lagi banyak untung yang bakal anda terima.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

JANGAN BACA KALAU ANDA DAH BANYAK DUIT!!!

Assalamualaikum Salam Mall Hijrah,

Just nak share pada mereka yang belum cukup duit (kurang duit), nak tolong
keluarga, nak tolong DIRI sendiri & nak tolong orang.

Ini adalah cara dapat duit dari internet, (PENEGASAN = HALAL)

Bayangkan kalau ANDA ada produk yang TIADA TARIKH LUPUT, SANGAT DISUKAI OLEH
ORANG DI INTERNET, DAN BOLEH DIJUAL SEMULA BERKALI-KALI, DAPAT BIMBINGAN
SECRET GROUP YANG SETIAP HARI UPDATE CARA NAK DAPAT DUIT DARI INTERNET.

NAK TAK?

KLIK SINI PRODUK AJAIB

KENAPA HARUS KLIK LINK DI ATAS.

# ITU USAHA ANDA UNTUK UBAH NASIB ANDA, TIADA YANG BOLEH TOLONG ANDA UBAH NASIB ANDA
  KECUALI ANDA...BERTINDAK SEKARANG

KLIK SINI PRODUK AJAIB

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sistem Jualan Pro (Memey TERBUKTI)

Jika anda hendak buat duit di internet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda!

 Jika anda tidak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa. Dan hasilnya? Lihat akaun bank anda meledak dengan wang tanpa anda sedari!

Secara ringkasnya:

LIST = DUIT

Tetapi, untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah. Sebab itulah, sekarang saya sedang mencari mereka yang berminat untuk saya latih sebagai pengguna Sistem Jualan Pro dengan membina list bersama dan buat duit secara automatik melalui internet.
Secara automatik bermakna anda akan menerima sistem buat duit yang bukan sahaja mampu membina list malah menjana pendapatan yang diluar dugaan anda selama ini! Bayangkan dengan sistem saya, walaupun anda hanya menerima RM100 sehari, ianya menjadi RM3000 sebulan atau RM36,000 setahun, RM200 sehari anda mendapat RM6000 sebulan atau RM72,000 setahun! Memang cukup berbaloi dengan hanya meluangkan masa beberapa jam seminggu sahaja!
Dan jika anda sudah bersedia untuk mengetahui sistem yang bakal meledakkan akaun bank anda dengan wang ringgit, izinkan saya memperkenalkan…

Sistem Jualan Pro



Jika anda bernasib baik…
Anda akan menjadi salah seorang pengguna Sistem Jualan Pro dan buat duit tanpa henti setiap hari!
Dengan Sistem Jualan Pro, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh buat duit dari rumah tanpa henti secara automatik. Sebelum itu anda perlu tahu satu konsep yang digunakan oleh pakar pemasaran internet yang menyebabkan mereka kaya raya:


Secara ringkasnya, gambar rajah di atas menunjukkan bahawa apabila anda mahu menjual sesuatu produk di internet (sama ada ebook, barangan, produk kesihatan, insuran, kereta terpakai atau apa sahaja), pertama anda jadikan bakal pelanggan yang melayari website anda sebagai LIST anda dengan meminta Nama, Email atau no telefon untuk anda hubungi dan seterusnya membuat jualan lebih mudah!

Sistem Jualan Pro

Sistem ini nampak simple tetapi ianya telah menyebabkan jualan saya meletup kepada RM16,000 dalam masa beberapa hari sahaja! Dan yang menariknya, ketika saya buat jualan ini, saya sedang bercuti. Ianya berlaku secara automatik!
Sekarang yang penting sekali, bagaimana anda boleh ambil kesempatan daripada titik peluh saya dan buat duit dengan senang?
Tekaan anda tepat sekali, kini anda boleh gunakan Sistem Jualan Pro untuk buat duit dari rumah, walaupun anda tidak tahu pasal internet langsung!
Apabila anda menjadi pengguna Sistem Jualan Pro, anda mendapat satu sistem buat duit lengkap berikut:
Laman web replika yang siap sedia membina senarai data prospek (list).
Sistem autoresponder yang lengkap dengan rahsia-rahsia buat duit, tip kekayaan. Dan jemputan untuk menjadi pengguna Sistem Jualan pro di bawah anda. Terdapat lebih 20 siri email follow up yang terbukti berkesan telah siap sedia saya masukkan ke dalam sistem ini, dan ianya akan dihantar secara automatik kepada bakal pelanggan anda.
Modul Tutorial panduan bagaimana membawa pelawat ke web anda cara senang.

BONUS-BONUS Sulit sebagai tambahan!
“Promosi & Buat Duit” Sasaran RM1000-RM5000 Dalam 30 Hari!
Sebagai pengguna Sistem Jualan Pro, anda diberikan hak eksklusif ahli untuk mempromosi sistem ini dan menjana komisen lumayan 2 peringkat tanpa henti! Berapa yang anda hendak buat sebulan, terpulang kepada anda! RM1000, RM3000, RM5,000 sebulan tidak mustahil! Sebagai pengguna Sistem Jualan Pro, anda akan menerima: 

Link khas affiliate / pengedar yang buat duit untuk anda. Anda hanya perlu promosi link khas ini tanpa henti dan lihat akaun bank anda meledak dengan cepat!

Sistem follow up automatik yang terbukti berkesan sehingga menjana RM4 – 5 Angka Sebulan dengan mudah! Apabila anda mempromosi sistem ini, prospek yang anda bawa akan menerima follow up email secara automatik untuk menyakinkan mereka memiliki Sistem Jualan Pro ini. Dari kajian yang saya lakukan, sebahagian list yang menerima 10 – 20 follow up email pasti akan mendapatkannya – Anda akan dapat komisyen lumayan!

Sistem Jualan Pro

2 Peringkat komisen untuk anda menjana pendapatan automatik tanpa henti dengan mempromosikan Sistem Jualan Pro 
Peringkat 1 = Komisen RM100 setiap jualan daripada anda. Sebagai contoh, anda menjual kepada 10 orang sebulan, anda mendapat RM100 x 10 = RM1000 sebulan tanpa berpeluh!
Peringkat 2: Komisen RM50 setiap jualan daripada ahli peringkat 2 anda. Katakan hanya 10 tadi menjual kepada 10 orang yang lain, komisyen anda ialah RM50 x 10 x 10 = RM5,000 sebulan tambahan secara pasif. 

Apa yang anda boleh buat dengan RM5000

Anda boleh bayar hutang?
Anda boleh bercuti ke luar negara?
Anda boleh menunaikan umrah/haji dengan keluarga anda?
Anda boleh beli kereta baru idaman anda?
Anda boleh hias ruang tamu?
Anda boleh buat simpanan masa depan?
 Saya dah lakukan semuanya diatas, kini tiba giliran anda pula.

Sistem Jualan Pro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Buat Duit RM100 ke RM500 Sehari Secara Automatik dari Rumah Anda

Salam Dhuha,

CD ini berkaitan idea bisnes dari
rumah.

Ianya percuma.

CD IDEA BISNES FREE

Tapi disebabkan ianya produk fizikal
yang perlu dikirimkan melalui pos,
ianya terhad.



Sementara stok masih ada, saya
nasihatkan anda bertindak pantas
dan pesan CD ini hari ini juga.

ikhlas,
Zamri Nanyan

CD IDEA BISNES FREE



PS. oh ya, ada peluang menjana
komisyen 2 level melalui program
ini. Kalau nak tahu, cepat-cepat
ke laman web yang saya berikan
di atas. ;-)

PSS. semua orang harus dapatkan
segera, dengan kenaikan GTS & harga
barang. Bantu la diri sendiri & keluarga
anda. Dapatkan segera, nanti melepas

CD PERCUMA

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

CD Idea Perniagaan PERCUMA!!!



Assalamualaikum / Salam 1 Malaysia

http://tinyurl.com/studycarapro

Hari ini saya menerima berita gembira, tuan Rahman Basri sedang melancarkan CD Audio MP3 Idea Bisnes Dari Rumah. CD ini diberikan PERCUMA kepada mereka yang mahu belajar menjana wang dari rumah.
Di dalam CD berkenaan tuan Rahman Basri berkongsikan pengalamannya menjana wang sehingga 5 ANGKA sebulan hanya melalui bisnes dari rumah.
Saya sudah dapatkan CD ini dan baru saya faham bagaimana usahawan internet berjaya menjana wang dengan mudah. Saya jamin ini BUKAN SCAM, BUKAN SKIM CEPAT KAYA dan MLM.
BOLEH KLIK KAT LINK  http://tinyurl.com/studycarapro
ps : Stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat ya.
·         CD AUDIO MP3 mendedahkan idea & strategi bagaimana untuk anda memulakan bisnes dari rumah dengan modal yang rendah, risiko yang rendah, dan keuntungan yang LUMAYAN!
·         BONUS KHAS: Anda juga bakal menerima “Laporan Sistem Jualan Pro – Rahsia kejayaan jana lebih RM14,500″ tanpa jual produk sendiri hanya daripada rumah. Bernilai RM97 PERCUMA*
·         PERHATIAN! Stok CD Audio adalah sangat terhad, pastikan anda bertindak pantas jika anda benar-benar ingin memiliki CD ini secara PERCUMA!
·         KLIK KAT LINK ni http://tinyurl.com/studycarapro

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS