loading...
October 2012 | Farred Property
RSS

Cara mendidik anak mengikut Islam...

Salam semua,

Dalam kita mengejar harta benda & RM, kita sering lupa harta yang sebenarnya adalah "ANAK KITA". Saya bukan nak mengajar suma nak share info je.

Ni sekadar panduan sahaja, bagi yang dah tahu, Alhamdulillah. Bagi yang belum tahu boleh kita sama-sama dapat manfaat dari info ini.

Cara mendidik anak mengikut Islam...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 Panduan & Tips Penting Beli Rumah



Salam semua, hari ini saya nak sharekan apa yang saya baca dan dengar dari otai-otai hartanah.
Panduan yang saya akan berikan ini nampak simple je, tapi mungkin ramai orang terlepas pandang.

 Tip Pertama (Tanya Future Jiran)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Park 51 Residency @ PJ by Taipan



 











Description

Unfurnished condominium for sale # 921 sf built-up. Park 51 Residency @ PJ by Taipan Group of Companies

Price : RM 369 000 (NEGO)

Type: Condo, For sale (Block D, 7th Floor)

Area: Petaling Jaya

Title type: Leasehold

Tenure: 99

Other info: Non Bumi Lot

Size: 921 sq.ft.


Bedrooms: 2+1

Bathroom: 2

Property Type: Condo
Near
-LDP
-SPRINT
-North-South Highway
-New Pantai Expressway
-North Kelang Valley Expressway
-in the middle of PJ central business district
-Behind Cycle and Carriage (Merc Benz Showroom)

Perks
-Free complimentary membership to the Park51 Clubhouse, which is going to be the largest Clubhouse in PJ.
-Full Condo Facilities. 1 full floor of Gym, sauna, swimming pool, basketball court, designer landscaped garden, BBQ area, etc etc.
-Ample parking space
-Gated community with 24hours CCTV and smart card access.

Building Finishes
-Full height tiles in kitchen and bathrooms.
-Luxurious fittings and free shower glass door. (not the cheapo sliding door, its the swinging door)

call farred @ 013-3652380 for more info

Asking Price

RM 369,000 (NEGO)


Nota : Dan bagi kekawan yang lom add aku sebagai kawan FB korang.. korang kasi add aaa cari jer 'farid ever rich' mudah jer.. jom kita kenal-kenal kat FB lak.. jom jom Google PageRank
Checking tool

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS