loading...
Tutorial...( Cara Buat Title SEO Friendly) | Farred Property
RSS

Tutorial...( Cara Buat Title SEO Friendly)

Tutorial...( Cara Buat Title SEO Friendly): "

click to zoom


Hai all...selamat petang...okey petang ini koz nak wat tutorial ringkas berkenaan tajuk di atas...Korang mesti nak blog korang mesra dengan Search Engeine (SEO Friendly) kan...jadi pada yang dah tahu baguslah, dan pada yang tak tahu ikuti cara-caranya...



Langkah 1



Macam biasa backup templet dulu kemudian Log in blog>Dashboard>Layout>Edit HTML. kemudian klik pada Expand Widget Templates.



Langkah 2



Cari code ini





Dan gantikan code tersebut dengan code di bawah ini















save dan hasilnya akan jdi seperti berikut:-



Sebelum



click to zoom



Selepas



 click to zoom



Untuk melihat hasilnya sila masuk di mana-mana post entry blog korang...



Camat mencuba...

Sumber:

Budak Nakal Blogspot
"

http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=farred666

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Tutorial...( Cara Buat Title SEO Friendly)
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Tutorial...( Cara Buat Title SEO Friendly) ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: