loading...
Rumah Bukit Beruntung Harga Melambung tinggi! | Farred Property
RSS

Rumah Bukit Beruntung Harga Melambung tinggi!


Saya nak share kalau 5 tahun dulu saya survey, harga rumah di Bukit Beruntung jatuh gila-gila kan. Tapi sekarang dah naik kembali, sini ada beberapa rumah lelong yang sesiapa berminat nak membeli rumah lelong. List ni boleh tolong. Tarikh tu adalah tarih auction. Untuk maklumat lanjut, call saya la ya.


Nota : Dan bagi kekawan yang lom add aku sebagai kawan FB korang.. korang kasi add aaa cari jer 'farid myvi' mudah jer.. jom kita kenal-kenal kat FB lak.. jom jom

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Rumah Bukit Beruntung Harga Melambung tinggi!
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Rumah Bukit Beruntung Harga Melambung tinggi! ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: