loading...
semi D corner lot untuk dijual, dekat Putrajaya | Farred Property
RSS

semi D corner lot untuk dijual, dekat Putrajaya








Detail Below:

Status: Available

Transaction type: For sale only
Address: Desa Pinggiran Putra
City: Dekat Putrajaya
State: Selangor
Country: Malaysia
Rental price: Call For Price Sales
Price: RM550,000
Negotiable: yes
Type: Semi D (Corner Lot 7000 sq ft but already renovate)
Storey: 1
Square Feet: 7000 sq ft
Furnishing type: Unfurnish
Occupied type: --
Title type: Individual
Tenure: Leasehold
Beds: 4
Baths: 2
Other information

* Very Near Playground
* Very Near Shop


Full Description: - 4 bilik tidur/2 bilik air. Rumah dekat dengan padang bola dan taman permainan. Rumah Renovate 7000 sq ft . 10 minit sampai ke Putrajaya. Sekolah baru dah nak siap. Pasaraya berdekatan adalah Alamanda...Kejiranan yang harmoni dan suasana yang tenang- JUAL SEGERA !!-Harga RM 550K. Deposit 10%. Earnest Deposit 3%, balance 7% masa S&P. Lawyer akan diuruskan. Loan guna panel bank yang senang lulus. Dinasihatkan anda semak status Loan terlebih dahulu di mana-mana bank. Please call Mohd 013-3652380 untuk temujanji. Email : farred5077@gmail.com
Nota : Dan bagi kekawan yang lom add aku sebagai kawan FB korang.. korang kasi add aaa cari jer 'farid myvi' mudah jer.. jom kita kenal-kenal kat FB lak.. jom jom

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: semi D corner lot untuk dijual, dekat Putrajaya
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel semi D corner lot untuk dijual, dekat Putrajaya ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: