loading...
Proses Membeli Rumah | Farred Property
RSS

Proses Membeli Rumah


Proses membeli rumah bukan la rumit sangat sehingga menyusahkan anda membeli rumah. Tetapi dia ada step-step tertentu yang anda kena lalui supaya memdahkan anda memiliki rumah idaman anda. Biar saya terangkan step-stepnya
  1.  Sekiranya rumah sudah anda suka atau berkenan. Anda dikehendaki membayar booking fee kepada agen hartanah atau pemilik hartanah tersebut.
  2.  Dapatkan resit dari agen hartanah tersebut kerana anda telah membayar sejumlah wang yang banyak. Sekiranya berlaku perkara yang tidak di ingini. Anda ada bukti. Periksa sekali syarikat hartanah yang agen hartanah bekerja.
  3.  Ada 12 lagi step yang anda perlu lalui, anda boleh baca di blog kawan saya ARIFF SHAH. Di situ anda akan diberikan penerangan dengan lebih lanjut.
Kalau nak tip Freemium tentang hartanah. Silakan klik butang di bawah


Klik SINI -- Mahukan Tips Hartanah PERCUMA dan List Rumah Murah... 

Baca:  Chef Wan New House...WOW! 

Baca lagi:  WOW! ...3 RUMAH MEWAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA

"Mungkin ramai yang ingin tahu informasi saya kongsikan ini, andai sudi kongsikan kepada rakan-rakan yang lain"

Farred Property memberikan Sumber Rujukan, Tips Hartanah, Rumah untuk dijual dan disewa, Bilik-bilik Sewa di Lembah Klang, Shah Alam, Kuala Lumpur dan Putrajaya. No Whatsapp/Call/SMS : 019 214 2380 (Farred)

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Proses Membeli Rumah
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Proses Membeli Rumah ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: