loading...
JAGA EMAK …JAGA ZAKAT…JAGA SEDEKAH… | Farred Property
RSS

JAGA EMAK …JAGA ZAKAT…JAGA SEDEKAH…

JAGA EMAK …JAGA ZAKAT…JAGA SEDEKAH…

Semalam aku berkesempatan.. borak panjang lebar ngan Hj M.. Hj M nii tokeh minyak beb.. kira banyak laa petrol stesen dia ada

Yang terbaru niii.. dia cadang nak bukak 2 lagi petrol stesen.. satu kat Nilai Negeri Sembilan dan satu lagi kat Sepang.. Dan Alhamdulillah.. aku dibagi peluang untuk sama-sama blaja.. menguruskan 2 projek Hj M tuu

Best bincang ngan Hj M nii.. macam-macam aku blaja.. jadi bila ada peluang borak tuu.. apa lagi.. aku pun start laa cucuk jarum.. he he

Bukan apa kekawan.. kalo bole.. aku nak tahu gak.. apa rahsia kejayaan Hj M.. teknik yang dia amalkan.. untuk kembangkan bisnes dia..

Hj M bagi tau.. “Fizal.. saya tak de rahsia apa pun.. Cuma saya amat jaga zakat & sedekah saya.. dan saya amat jaga mak saya.. tuu laa agaknya yang bukak rezeki saya Zal ”

“Fizal.. saya jaga mak saya.. sampai apa saje yang dia nak.. saya akan tunaikan.. malah saya akan bagi.. lebih banyak dari apa yang dia harapkan”

Jem aku kejap beb.. bila Hj M pesan macam tuu.. mulianya Hj M.. orang lain sibuk nak kembangkan bisnes.. sampai lupa zakat dan sedekah.. sampai lupa mak kat kampong.. tapi ada orang lain.. yang betoi-betoi jaga benda nii. Alhamdulilah sangat

Sebab tuu.. aku pesan kat diri aku.. kat kekawan semua.. jom kita ambik ikhtibar dari kisah Hj M.. jom jom

Ok laa geng.. salam

Ni artikel aku dapat dari blog sahabat aku hafizal


Allah is always by your side, Insha Allah, Insha Allah, Insha Allah

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: JAGA EMAK …JAGA ZAKAT…JAGA SEDEKAH…
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel JAGA EMAK …JAGA ZAKAT…JAGA SEDEKAH… ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: