loading...
The more you learn, the more you earn | Farred Property
RSS

The more you learn, the more you earn

Salam Semua, tak kira apa sahaja bidang anda, sama ada anda bekerja makan gaji atau berniaga, ianya amat tepat pepatah mat salleh, The more You earn, the more you learn!". Sama ada anda sedang bekerja, atau menjalankan perniagaan, kini terdapat berbagai-bagai peluang melanjutkan pelajaran secara sepenuh masa, atau separuh masa.

Nak belajar banyak cara, apa kata kita mulakan dengan baca buku 1 jam sehari.

Amacam...ada berani!

Nota : Dan bagi kekawan yang lom add aku sebagai kawan FB korang.. korang kasi add aaa cari jer 'farid myvi' mudah jer.. jom kita kenal-kenal kat FB lak.. jom jom

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: The more you learn, the more you earn
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel The more you learn, the more you earn ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: