loading...
Resepi Para Jutawan | Farred Property
RSS

Resepi Para Jutawan

Anda mesti bertanya dalam hati, Macam mana la mamat dan minat ni jadi JUTAWAN?

Apa dia jual?

Apa dia buat?...

Resepi Para Jutawan


Seorang jutawan tidak lahir dengan kejayaan yang berganda. Mereka adalah golongan yang berusaha keras menghasilkan apa yang mereka inginkan dari kosong sehingga menjadi sesuatu yang istimewa. 

Napoleon Hill pernah berkata, para jutawan memiliki sifat seperti di bawah ini:-

  • Sentiasa berfikiran lain dari golongan miskin
  • Komited melakukan sesuatu
  • Sentiasa melatih diri untuk berfikir positif dan optimistik
Saya dapat rasakan anda ada sifit ini semua, tidak banyak pun sedikit ada. Apa yang penting anda harus gilap lagi dan mungkin satu hari anda akan jadi JUTAWAN juga

Saya doakan siapa yang baca post ni jadi JUTAWAN !!




Klik SINI -- Mahukan Tips Hartanah PERCUMA dan List Rumah Murah... 

Baca:  Chef Wan New House...WOW! 

Baca lagi:  WOW! ...3 RUMAH MEWAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA

Nak Cari Hotel Murah ala Trivago. Masukkan Destinasi Anda. Taa Daa. Tak Percaya ke? Cuba Dulu. Survey Jer Dulu. Mana Tahu Bekenan


Save on your hotel - www.hotelscombined.com

"Mungkin ramai yang ingin tahu informasi saya kongsikan ini, andai sudi kongsikan kepada rakan-rakan yang lain"

Farred Property memberikan Sumber Rujukan, Tips Hartanah, Rumah untuk dijual dan disewa, Bilik-bilik Sewa di Lembah Klang, Shah Alam, Kuala Lumpur dan Putrajaya. No Whatsapp/Call/SMS : 019 214 2380 (Farred)

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Resepi Para Jutawan
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Resepi Para Jutawan ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: