loading...
GAGAL tandanya BERJAYA... | Farred Property
RSS

GAGAL tandanya BERJAYA...

Betul ke? GAGAL tandanya BERJAYA...

GAGAL tandanya BERJAYA...


Saya ada terbaca yang mengatakan GAGAL tandanya BERJAYA. Mungkin anda akan kata. Tajuk je gempak, nak suruh orang baca tapi hakikatnya kita kena gagal dahulu baru berjaya.

Sebagai contoh, masa kita kecil. Kita belajar makan nasi, pada mulanya kita makan berterabur nasi sampai keluar pinggan. Tapi kini kita makan dengan tertib. Nampak tak?

" Semakin cepat kita gagal, semakin cepat kita belajar. Semakin cepat kita belajar, Semakin dekat kita dengan kejayaan." 

Gagal sekali tidak bermakna gagal selama-lamanya. Gagal juga juga merupakan pencetus inspirasi kepada individu-individu berjaya di dunia.
Klik SINI -- Mahukan Tips Hartanah PERCUMA dan List Rumah Murah... 

Baca:  Chef Wan New House...WOW! 

Baca lagi:  WOW! ...3 RUMAH MEWAH SITI NURHALIZA DI MALAYSIA

Nak Cari Hotel Murah ala Trivago. Masukkan Destinasi Anda. Taa Daa. Tak Percaya ke? Cuba Dulu. Survey Jer Dulu. Mana Tahu Bekenan


Save on your hotel - www.hotelscombined.com

"Mungkin ramai yang ingin tahu informasi saya kongsikan ini, andai sudi kongsikan kepada rakan-rakan yang lain"

Farred Property memberikan Sumber Rujukan, Tips Hartanah, Rumah untuk dijual dan disewa, Bilik-bilik Sewa di Lembah Klang, Shah Alam, Kuala Lumpur dan Putrajaya. No Whatsapp/Call/SMS : 019 214 2380 (Farred)

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: GAGAL tandanya BERJAYA...
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel GAGAL tandanya BERJAYA... ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: