loading...
Cara nak HABIS bayar HOME LOAN awal ! | Farred Property
RSS

Cara nak HABIS bayar HOME LOAN awal !

Salam pembaca yang Budiman,

Hari ini saya rasa terpanggil untuk kongsikan satu ilmu akan menyebabkan BANK-BANK di Malaysia MARAH! atau Anda akan bertanya kenapa saya tak tahu dari dulu lagi (boleh jimat duit beribu-ribu ringgit).

Semua orang akan membuat pinjaman perumahan kalau nak beli rumah kecuali kalau anda anak Tan Sri atau Dato' yang banyak duit tak tahu nak guna untuk apa. Boleh la beli CASH tapi nasihat saya kalau ada duit pun jangan beli rumah CASH. Anda boleh guna duit yang banyak tu untuk beli rumah satu lagi...heeheh...menarik tak

Ok cut short, Ramai yang dah tahu atau tak tahu yang mereka boleh bayar lebih dan bayar awal untuk pinjaman perumahan mereka.

Nak tahu kesan bayar lebih dan bayar awal?

Anda akan langsaikan hutang rumah anda lebih AWAL dari perjanjian. Teruja ker? Dari situ tak perlu lah anda pening kepala dengan hutang (walaupun Hutang yang baik).


Ok the MAgic word!

"BAYAR LEBIH & BAYAR AWAL"
Allah is always by your side, Insha Allah, Insha Allah, Insha Allah

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Cara nak HABIS bayar HOME LOAN awal !
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Cara nak HABIS bayar HOME LOAN awal ! ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: