loading...
Tanah Cameron Highlands for SALE | Farred Property
RSS

Tanah Cameron Highlands for SALE

Price : RM 1 000 000 Type: Land, For sale Area: Cameron Highlands
Title type: Freehold Tenure: - Other info: Non Bumi Lot
Size: 133.76 Acres
Property Type: Agricultural


Salam sejahtera. Saya ada kenalan yg ingin menjual tanah ladang teh berkeluasan lebih 133.76 ekar di tanah tinggi Cameron Highlands. Tanah tersebut adalah hak milik kekal. Harga setiap per ekar dengan nilai Rm1,000.000.00. Tanah ladang ini dibuka jualan seboleh-bolehnya utk bumiputera melayu (Syarikat @ Persendirian) sahaja dan pembeli mesti membeli keseluruhan tanah lebih 133.76 ekar tersebut pada harga Rm130 juta.

Tanah ladang ini mempunyai akses yg baik dengan kwsn di sekitarnya. Ia boleh dilalui melalui Jalan Lojing-Simpang Pulai atau melalui Kampung Raja. Tanah ini merupakan tanah ladang teh terbiar dipenuhi semak samun.

Di sekeliling tanah ini terdiri drpd hutan, kwsn pertanian dan pekebun sayur. Tanah ladang teh ini terletak di Koridor Zon Pembangunan Utara dlm draf rancangan tempatan Daerah Cameron Highland. Bagi mereka yg berminat dan yg serius sahaja boleh hubungi Farred ditalian: 013-3652380. Sekian terima kasih.


Allah is always by your side, Insha Allah, Insha Allah, Insha Allah

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Tanah Cameron Highlands for SALE
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Tanah Cameron Highlands for SALE ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: