loading...
Join Seminar Hartanah | Farred Property
RSS

Join Seminar Hartanah

Salam...Hari ini aku nak share dgn korang pasal seminar hartanah...bukan apa bak kata sifu or otai tanah
belajarlah sampai ke negara china. Tu sebab aku belajar pasal hartanah...nak cari ilmu baru yang boleh aku jadikan panduan
untuk aku sebagai agen ni.

Aku pegi seminar tu minggu lepas, tapi aku cakap memang berbaloi. Dengan harga seminar yang sederhana tapi pengisian
yang mantap. Dalam seminar itu aku dan kengkawan di dedahkan 3 benda nak jadi seorang pelabur. Aku bagi satu laa ya
...pelabur mesti ada ilmu. Macam mana nak cari ILMU tu ada banyak cara, antaranya datang seminar...macam aku buat, beli
buku, melabur masa, duit, baca blog, baca forum dan banyak lagi.

Walaupun seminar tu sampai larut malam, tapi tidak seorang pun yang berganjak dari tempat duduk masing-masing mendengar
sifu T menyampaikan ilmu. Semua focus 100%. Matlamat semua perserta dan saya adalah untuk KK (Kebebasan Kewangan).
Kami juga diajar 7 Jenis Passive income, ini kerana kita tidak boleh tutup minda kita pada satu passive income sahaja.
Donald Trump pun buat hartanah, buat rancangan Apprentice, dan jangan tak tahu...rancangan Miss World tu, yang telah
ditonton oleh ramai giler tu, dia yang buat dan dia juga ada buat buku.

Alhamdulillah sangat...aku dapat hadir seminar hartanah ini. Aku syorkan untuk korang juga.

Pengalaman aku la... dengan join seminar-seminar seperti ini...aku pesan pada diri aku sendiri...aku boleh AMALkan
apa yang diajarkan oleh sifu T seminar ni.

Ok laaa...jika korang rasa apa yang aku share ni baik untuk korang, jadikan lah panduan. Jika korang rasa tak berfaedah
korang buang la jauh-jauh.

Ok...salam


Nota : Dan bagi kekawan yang lom add aku sebagai kawan FB korang.. korang kasi add aaa cari jer 'farid myvi' mudah jer.. jom kita kenal-kenal kat FB lak.. jom jom

Terima Kasih kerana Sudi Membaca
Judul: Join Seminar Hartanah
Ditulis Oleh farid idris
Saya harap berikan link yang menuju ke artikel Join Seminar Hartanah ini. Sesama blogger mari saling menghargai. Terima kasih atas perhatiannya
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: